Blogg – Tagged "inredning" – meandmyprint.com
art with a thought
Varukorg 0

Blogg — inredning

The French Bulldog

franskbulldog frenchbulldog hund inredning inredningstips meandmyprint poster present print svartvit tavla tips

The French Bulldog

Inspirerade av vår kontorshund Cleo har vi nu ett print med en Fransk Bulldog. Så söt att vi gärna vill ha en kompis till Cleo!

Se mer →


Inredningstips!

barnrum bonnenuit design granit inredning inredningstips meandmyprint poster present print svartvit tavla tips

Inredningstips!

Ett enkelt och roligt sätt att uppdatera barnrummet är att köpa klämmor från till exempel Granit. Låt barnen välja några favoritprint och fäst ett eller flera i klämmorna. Det behövs bara en liten spik i väggen, sen kan barnet byta print när det vill. Vår Nelli valde Bonne nuit, I scream for ice cream och Keep calm and go biking.

Se mer →


Inred med puss och kram

inredning inredningsinspo inspiration kissandhug meandmyprint poster print pussochkram svartvit tavla tips xo

Inred med puss och kram

Låt vårt fina XO print pryda ditt hem. Med en liten kaktus och favoritljusstakarna blir det ett fint stilleben. Vad vi gillar med våra print är att de inte är dyra utan du kan lätt beställa två eller fler samtidigt och sen byta när du vill i ramarna. Ett enkelt sätt att liva upp inredningen, till liten kostnad.

Se mer →


YOLO - You only live once

inredning inspiration meandmyprint njut poster print svartvit tavla tips yolo youonlyliveonce

YOLO - You only live once

Du lever bara en gång så gör ditt bästa - alltid! Lev och njut fullt ut! Vi ville göra något stilfullt med den kända yolo förkortningen och det blev en läcker poster som passar i alla hem. En stilfull hyllning till uttrycket som passar i en snygg inredning.  

Se mer →


Inred med kärlek för hus och hem! <3

affisch citatprint hemljuvahem homesweethome inredning meandmyprint poster print stilleben stockholm svartvit tavla tips

Inred med kärlek för hus och hem!  <3

Inred med kärlek för hus och hem! En stilren, enkel och kärleksfull kombination blir vår moderna touch på gamla svenska väggbonaden "hem ljuva hem" och vårt Stockholmsprint. Köp några favoritprints och byt ut ett eller båda lite då och då. Det är ett enkelt sätt att uppdatera din inredning. Ställ dem lite nonchalant genomtänkt mot väggen och placera en snygg växt eller väska bredvid och, voila, så har du en trendigt inredd hörna, ett stilleben!

Se mer →