News – Tagged "prints" – meandmyprint.com
art with a thought
Varukorg 0

News — prints

Städer hos meandmyprint

Affisch Aten Newyork Paris Plansch poster present prints Stockholm

Vårt läckra New York print gör sig fint i  kök och vardagsrum. Vi har också Aten, Paris, London och Stockholm i samma serie.  

Se mer →


Nya prints - Hello from the other side & YOLO

Adele gift Hello from poster present prints YOLO

Vi har laddat på med en hel del nyheter under den senaste veckan! Vad sägs om "Hello from the other side" och en ny take på YOLO i stil med kända mode-logotyper? - a gift with a thought!   

Se mer →


Om oss!

familjeföretag kärlek love omoss poster prints

meandmyprint är ett konstnärligt familjeföretag. Familjeföretaget består av designern Matilda och säljchefen och e-handlaren Philip. Dessutom skulle företaget inte fungera utan idésprutorna Ella, Hannes och Nelli som varje måndag bänkar sig runt köksbordet vid printmötet och levererar förslag på nya fina prints.

Se mer →


Alla hjärtans dag hos meandmyprint

14februari allahjärtansdag gift kärlek love poster present prints Valentine valentinesday

Det nya årets först månad är snart slut. Tiden rusar iväg och snart är det dags för Alla hjärtans dag eller Valentine's Day! Vi har använt både engelska och svenska i våra kärleksfulla prints! Fram till den 14 februari får du 15% rabatt på prints i vår kollektion  när du använder rabattkoden Love. Titta in och hitta något som passar den eller de du tycker om. Ge bort ett print och visa "svart på vitt" vad du känner  - a gift with a thought! Med känsla som ett varmt täcke! You complete me  på engelska eller på svenska Du gör mig hel går rakt in i hjärtat. Stilren och...

Se mer →


Alla hjärtans dag den 14 februari!

14februari allahjärtansdag gift kärlek love poster present prints Valentine valentinesday

Alla hjärtans dag den 14 februari!

Den 14 februari är det Alla hjärtans dag eller Valentine's Day! Så stort i engelskspråkiga länder och även en härlig högtid här i Sverige. Överraska de speciella personerna i ditt liv med en fin present. Kika in på vår sida med kärleksprints. Där finns nu även flera nydesignade Alla hjärtans dagsprints. Välkommen in och köp!

Se mer →