Om meandmyprint – meandmyprint.com
art with a thought
Varukorg 0

Om meandmyprint

meandmyprint är en svensk webbshop som säljer prints. En stilren, träffsäker design full med omtanke och härliga citat för varje rum i ditt hem.

Dagligen myntas fantastiska uttryck, tankar och idéer. Många av dem fastnar i minnet. meandmyprints vision är att ta till vara på och tillgängliggöra dessa uttryck, idéer och tankar. Vi tänker oss in i varje hem och försöker hitta det där lilla extra som skapar värme, atmosfär och individualitet. Varje hem är unikt och fyllt av fantastiska individer. Kanske passar glädje i ett rum, kärlek i ett annat och ett favorituttryck i ett tredje. meandmyprint levererar och du väljer.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av trendiga, nyskapande och klassiska prints och posters. Vi strävar efter hög kvalitet på sortiment, leverans och service. 

Vi fyller kontinuerligt på med nya produkter så håll utkik efter nya, spännande tillskott. Ett bra sätt att hålla koll på nyheter är att prenumerera på vårt nyhetsbrev som dessutom ger dig 15% rabatt vid första köpet. 

Ordet print

Varför säger vi prints, inte alltid posters, affischer eller planscher? Alla dessa ord benämner samma sak; ett blad med ett tryck. Vi lägger vikten vid det skrivna, tryckta (eng printed) ordet med eventuell design som passar till. Därför har vi valt att, i först hand, kalla våra produkter för prints och oss själva för meandmyprint, men du ser även benämningen poster på vår hemsida.  

Om våra produkter

Vi trycker våra print i storlek A4 på 200 gram matt obestruket papper för att ge en lyxig och bestående kvalitetskänsla.

I vår shop visas alla prints med en svart ram, för att tydligare visa hur produkten ser ut inramad på din vägg. Den svarta ramen finns inte i verkligheten på de prints som produceras och skickas till dig.

Vi säljer inte ramar men våra print passar i vanliga ramar i mått A4, 21x30cm,

meandmyprint producerar och designar egna motiv, inspirerade av vad som sägs och syns i världen idag och vad som finns på marknaden. Sagda, kloka ord och vad våra kunder efterfrågar. Du kan också skicka in egna förslag och om vi gillar dem kan dessa komma att designas och produceras av meandmyprint. Ingen ersättning utgår för dina förslag men om din idé produceras får du ett exemplar, i gåva, när meandmyprint sålt fem exemplar av ditt print. meandmyprint är ett konstnärligt familjeföretag som består av designern Matilda och säljchefen Philip. Företaget skulle inte fungera utan idésprutorna Ella, Hannes och Nelli.

Kundservice

Om du undrar över något eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper gärna till! Mail: info@meandmyprint.com

Hantering av personuppgifter

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få ta del av den information vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Företaget

meandmyprint ägs och drivs av My Matilda Communication AB, org. nr: 559000-9659, med kontor i Stockholm.